آموزش

​​​​​​​چگونه ای جویس ویپ را اشباع کرده (steeping) و طعم بهتری بگیرید

​​​​​​​چگونه ای جویس ویپ را اشباع کرده (steeping) و طعم بهتری بگیرید

 

steeping یا اشباع کردن چیست؟

Steeping در واژه نامه اشباع کردن یا خیساندن ترجمه شده است اما در دنیای ویپ یک اصطلاح گمراه‌کننده است.
به طور معمول به عنوان قرار دادن یک جسم جامد در مایع برای نرم کردن
و یا استخراج طعم آن مانند چای خیساندن و یا طعم دادن گوشت تعریف می‌شود.
هنگام اشاره به اشباع کردن ای جویس، این کلمه معنای کمی متفاوتی به خود می‌گیرد.
یک تعریف مناسب‌تر این است که مایع الکترونیکی خود را کهنه کنید.

اشباع کردن ای جویس شامل این است که به آن اجازه دهید بماند تا طعم بهتری پیدا کند.
راه‌های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، که ما بعدا به جزئیات بیشتر آن خواهیم پرداخت.
در اصل، این به معنای اجازه دادن نشستن و ته نشین شدن ای جویس است.
مهم‌ترین عامل در این معادله زمان است. گذشت زمان به ترکیبات (‏PG / VG، طعم‌ها و نیکوتین) ‏اجازه می‌دهد تا با هم ترکیب شوند.
علاوه بر این، برخی از ای جویس ها می‌توانند حاوی مقادیر کمی الکل باشند
که به طعم مورد استفاده بستگی دارد و در طول فرآیند اشباع شدن تبخیر می‌شوند. ​

اطلاعات غلط زیادی در مورد این موضوع وجود دارد اما می‌تواند به سه دسته تقسیم شود.
اشباع کردن یا steeping، نفس دادنbreathing و streathing که کلمه ای مرکب از دو تای اولی است.

چرا ای جویس ویپ را اشباع کنیم؟

اشباع کردن فرآیندی است که به ویژه در زمان ساخت ای جویس توسط خودتان مناسب است.
در اغلب موارد، یک مایع غلیظ خیلی بهتر از یک مایع تازه درست شده، طعم ایجاد خواهد کرد.
در حالی که دستور العمل‌های مختلفی پیرامون آن وجود دارند، بیشتر طعم‌ها برای ترکیب شدن به زمان نیاز دارند.
اشباع کردن به سادگی به مواد تشکیل‌دهنده ای جویس اجازه می‌دهد تا سفت شوند.
در نتیجه طعم و عطر مایع واضح تر و ملموس‌تر می‌شود.
​این بدان معنی نیست که مایع الکترونیکی تجاری از اشباع شدن سود نخواهد برد.
ممکن است به این فکر کنید که “چرا باید خودم اینکار ا بکنم”؟

چرا وقتی ای جویس آماده است، نمی‌توانند آن را بفروشند؟

​​​​​​​اکثر ای جویس های موجود در بازار در واقع اشباع شده هستند
زیرا به احتمال زیاد برای چند هفته در قفسه‌های فروشگاه‌ها بوده ‌اند،
اما ای جویس های سفارشی چنین نیستند. تازه هستند!
و به احتمال زیاد، خیلی بهتر است اگر بگذارید کمی بمانند تا اشباع شوند. ​

چگونه مایع الکترونیکی را اشباع کنیم

​​​​​​​این کار را با قرار دادن بطری‌های دربسته مایع الکترونیکی در یک مکان خنک و تاریک مانند یک جعبه سیگار،
یک کشو و یا یک کمد برای مدت طولانی شروع کنید.
همچنین توصیه می‌شود که هر از چند گاهی بطری‌های خود را تکان دهید تا به تسریع روند کار کمک کنید.
با این حال، واقعیت این است که اشباع واقعی زمان می‌برد
اگر چه راه‌هایی وجود دارد که ما برای سرعت بخشیدن به فرآیند در مورد آن بحث خواهیم کرد. ​

چگونه مایع الکترونیکی را در معرض هوا قرار دهیم

در معرض هوا قرار دادن مایع، گاهی اوقات با اشباع کردن آن اشتباه گرفته می‌شود اما فرآیند متفاوتی است.
کافیست درب بطری را بردارید و بگذارید چند ساعت به همان وضعیت باقی بماند
ای جویس هایی که حاوی الکل هستند از هواخوری بسیار سود می‌برند چون سرعت تبخیر الکل بالا می برد.
در هر صورت، ما بیش از ۱۲ ساعت هوا دادن مایع الکترونیکی را توصیه نمی‌کنیم.
رها کردن آن برای مدت طولانی احتمال وارد شدن جرم یا مواد زاید بیرونی را افزایش می دهد. ​

چگونه ای جویس را streath کنیم (یعنی هم اشباع کنیم هم در معرض هوا قرار دهیم)

Streathing در اصل ترکیبی از اشباع کردن و هوا دادن است و در نتیجه Streathing نام می گیرد.
برای اینکه ای جویس را Streath کنیم، با تکان دادن بطری‌های خود شروع بکنید و سپس آن‌ها را زیر آب گرم ببرید.
درپوش را بردارید و در یک جای خنک و تاریک برای دو ساعت قرار دهید. ​​درپوش را سر جای خود بازگردانده و به خوبی بطری را تکان دهید.

​​​​​​​ وقتی شما بطری ای جویس را با آب‌ گرم، گرم می‌کنید، گلیسیرین گیاهی یا VG درون آن، رقیق می‌شود و آن را بیشتر شبیه پروپیلن گلیکول می‌کند.
تئوری در اینجا این است که مولکول‌های طعم با پایه رقیق تر، حل شوندگی بیشتری خواهند داشت.
بعد از این که گلیسرین به دمای اتاق برگشت، مایع باید به ویسکوزیته نرمال خود برگردد اما طعم‌ها بیشتر مشخص می شوند.

اشباع کردن ای جویس چقدر زمان می برد؟

این امر به شدت به نوع مایع و ترجیح شما برای طعم آن، بستگی دارد.
طعم‌های میوه ای معمولا به کم‌ترین مقدار زمان نیاز دارند – ای جویس های میوه ای معمولا بعد از یک یا دو روز می‌توانند تبخیر شود.
از طرف دیگر طعم‌های تنباکو و خامه‌ای به طور معمول به زمان بیشتری برای حداکثر طعم نیاز دارند.
توصیه می‌شود که اشباع این ها، حداقل به مدت دو هفته ادامه داشته باشد. ​

هدف کلی اشباع کردن مایع ویپ، این است که بهترین طعم را از مایع بگیرید،
بنابراین اگر طعم خوبی به شما بدهد، پس کارتان تمام می‌شود.
برخی افراد دوست دارند که ای جویس خود را به مدت ۲ تا ۳ هفته اشباع کنند
در حالی که برخی دیگر ممکن است حتی به مدت چند ماه آن را برای این منظور رها کنند.
این مسئله بسیار شخصی و تجربی است.​ ​باید رنگ ای جویس خود را بررسی کنید.
اگر کمی تیره‌تر شود، می فهمید که اشباع شده است.

یرای مایع های الکترونیکی تجاری، بطری خود را بررسی کنید و ببینید که آیا تاریخ تولید و یا تاریخ انقضا دارد.
عمر مفید توصیه‌شده ای جویس دو سال است،
بنابراین ببینید بطری شما در کدام بازه زمانی قرار دارد تا احتمال نیاز به اشباع کردن آن را بررسی کنید.
اگر ای جویس شما قدیمی است و طعم آن از بین رفته‌است، اضافه کردن زمان اشباع کمکی نخواهد کرد. ​

چگونه اشباع ای جویس را سرعت ببخشیم؟

بسیاری از افراد زمان کافی برای اشباع کردن مایع ای جویس ندارند. مایع ویپ را مزه کنید.
اگر از طعم آن راضی هستید، لازم نیست به خود زحمت بدهید.
برخی افراد طعم مایع تازه مخلوط شده را ترجیح می‌دهند.
سرعت بخشیدن به فرایند اشباع شدن مایع ویپ مقوله بحث برانگیزی در میان ویپرهاست.
برخی به روشهای خود اعتقاد راسخ دارند و برخی دیگر نیز معتقدند باید صبر کرد تا بهترین طعم از مایع به دست آید.
اگر دوست دارید آزمایش کنید، در اینجا چند نکته سریع وجود دارد که می‌توانیدآن ها را امتحان کنید:

وان

یک کاسه، سینک یا وان را با آب گرم پر کنید (‏بسته به این که چقدر از مایع را می خواهید اشباع کنید)‏.
آب گرم یعنی نه دمای اتاق و نه آب جوش، بلکه باید به اندازه کافی برای دست شما راحت باشد. ​
بطری‌های مایع الکترونیکی خود را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و بگذارید طبیعت بقیه کار را انجام دهد. آسان و موثر.

آرام پز

نه تنها برای ساخت چیلی خوب است بلکه حرارت کمی را در دمای ثابت برای دوره‌های طولانی فراهم می‌کند.
فقط آن را با کمی آب پر کنید و در پایین‌ترین شرایط حرارتی قرار دهید.
کیسه مایع الکترونیکی خود را درون آن قرار دهید و به طور متناوب آن‌ها را هر چند وقت یک‌بار تکان دهید. ​

تمیز کننده اولتراسونیک

اگر شما یک پاک‌کننده اولتراسونیک برای لوازم ویپ و یا جواهرات خود داشته باشید،
می‌توانید از آن برای سرعت بخشیدن به فرایند اشباع مایع نیز استفاده کنید.
فقط آن را با آب‌گرم پر کنید و اجازه دهید قدرت امواج فراصوتی، ارتعاشات را به درون ای جویس شما بفرستد.
این کار باعث می‌شود که مولکول‌ها به سرعت با هم ترکیب شوند. ​

همزن مغناطیسی

مایع را به ظرف بزرگی منتقل کنید،
ترجیحا یک ظرف شیشه‌ای. سپس آن را بر روی همزن مغناطیسی قرار دهید و اجازه دهید تا علم بقیه کار را انجام دهد.
این روش عالی عمل می‌کند، به خصوص اگر شما مایع خودتان را بسازید. ​

اشباع دانه ای یا Seed Steeping

اشتباه تایپی نیست! اشباع دانه ای زمانی است که شما مایع از قبل اشباع شده را با مایع جدید مخلوط می کنید.
این کار فرایند اشباع شدن مایع جدید را تشریع می کند. ​

سایر روش های اشباع

برای سرعت بخشیدن به این فرآیند، مهارت‌های نهان “خلاقانه” دیگری نیز وجود دارد. ​
می توانید آن ها با گشتی در اینترنت پیدا کنید.
با این حال، ما همه آن‌ها را توصیه نمی‌کنیم.
استفاده از خشک‌کن الکتریکی یا مایکروویو ممکن است ایده خوبی در تئوری به نظر برسد اما کنترل دما دشوار است.
​خلاق باشید، اما بیش از حد دیوانه نشوید.
اگر از بطری‌های پلاستیکی استفاده می‌کنید، گرمای اضافی ایده‌آل نیست. ​در واقع می تواند طعم مایع را بدتر کند.

جمع بندی

​​​​​​​چه شما دوست داشته باشید که مایع ویپ را خودتان درست کنید و چه آن را از فروشگاه بخرید،
اشباع کردن آن ممکن است آخرین کار لازم برای تبدیل یک یک مایع الکترونیکی به مایع روزمره شما برای ویپ باشد.
و در حالی که همه چیز در سطح مولکولی اتفاق می‌افتد،
می‌تواند بیشتر یک هنر باشد تا یک علم، به خصوص اگر عجله نداشته باشید. ​

​اما آماده باشید!​ عمل اشباع کردن اگرچه برای ای جویس شما مفید است،
اما برای مایع های بی کیفیت و بد نمی تواند معجزه کند.
اگر شما مدت زیادی است که یک بطری را برای اشباع کنار گذاشته اید و هنوز هم طعم خوبی ندارد،
به احتمال زیاد هرگز به طعم مطلوب شما نخواهد رسید.
اشباع کردن مایع می‌تواند به شکوفا شدن طعم‌ها کمک کند، اما دستورالعمل بد فقط با گذشت زمان، اصلاح نمی شود. ​

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *